Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2 Remastered Yıl Bitmeden Geliyor

Eski dostumuz (ve de düşmanımız) ile 10 Aralık'ta buluşacağız

Legacy of Kain'in geri dönüşünü uzun bir dönemdir bekliyorduk. Bir süre önce yeniden yapımla ilgili ilk işaretler gelmeye başlamıştı zaten. Dün de bir sızıntı ile Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2 Remastered'ın duyurusunun eli kulağında olduğu konuşulmaya başlanmıştı. Gece saatlerinde State of Play'de gösterilen fragmanla muradımıza ermiş olduk, eski dostumuza yıl bitmeden kavuşacağız:

Soul Reaver'ın 25. yılını 2 oyunun yeniden yapımlarından oluşan bir paketle kutlamaya karar vermişler, iyi de yapmışlar. Böylece ihanete uğramış vampirimiz Raziel'in intikam yolculuğuna bir kez daha eşlik edebileceğiz.

Aspyr, Crystal Dynamics'ten bütün kaynak kodlarını almış ve aslına sadık bir yeniden yapım olması için ellerinden gelen gayreti göstermişler. Kontrollerde iyileştirmeler yapılmış, orijinalinde olmayan kamera kontrolleri eklenmiş, harita ve pusula da eklenen bir diğer özellik olmuş, fotoğraf modunu da es geçmemişler. Bunlar dışında da bazı sürprizler hazırladıklarını söylüyorlar.

Nasıl bir yeniden yapımın bizleri beklediğini yıl bitmeden öğreneceğiz. Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2 Remastered, 10 Aralık'ta oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Biz de kendisini dört gözle bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum