Lego Game Boy Setinin İlk Detayları Belli Oldu!

Ekim'e kadar para biriktirelim...

Oyungezer ekibinin Lego departmanının başı olarak size yeni haberler getirdim. Daha önce Nintendo ile işbirliği içerisinde NES setini üreten Lego, Game Boy setini de geçtiğimiz Ocak ayında duyurmuştu. Bu set hakkındaki ilk detaylar resmen sızdı.

Lego konusunda mahir bir kaynak olan Falconbrickstudios, kendi Instagram hesabından setin bazı detaylarını paylaştı. Görünüşe göre set sadece 421 parçadan oluşacak ve yaklaşık 59.99 dolara satışta olacak. Bu da setin ülkemize 2.400 TL civarında gelebileceği anlamına geliyor.

Tabii ki fiyatı bugünün (21 Şubat 2025) tarihine göre söylüyorum. Çünkü Game Boy setine ancak 1 Ekim'de kavuşabileceğiz. Şu anda 59.99 dolar bandındaki Lego setleri ülkemize bu fiyatlardan giriş yapıyor. Bununla birlikte setin fiyatının şimdiden tartışmalara neden olduğunu da ekleyeyim.

YORUMLAR

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game, Bir Kez Daha Ertelendi

4 ay daha eklediler bekleme süresine…

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game, Bir Kez Daha Ertelendi

Yüzüklerin Efendisi lisansıyla geliştirilen oyunlar arasına katılmaya hazırlanan Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game, bir erteleme daha gördü. Paylaşılan son duyuruyla, normalde 25 Mart’ta sona erecek olan bekleyişin 4 ay daha süreceğini öğrenmiş olduk.

Oyunun geliştiricisi Weta Workshop tarafından paylaşılan duyuru şu şekilde:

İyi bir Hobbit ziyafeti zaman alır ve Tales of the Shire da öyle! Her platformdaki her Hobbit'in aynı güzel deneyimi yaşayabilmesini sağlamak için oyunun geliştirilmesine biraz daha fazla zaman ayırmaya karar verdik. Oyun artık 29 Temmuz 2025'te piyasaya sürülecek.

Bu oyunun, Orta Dünya’dan sıcak bir kucaklama gibi hissettirmesini istiyoruz. Hangi platformda oynarsanız oynayın, Shire’da kendinizi evinizdeymişsiniz gibi hissetmenizi temin etmek için gayret gösteriyoruz. Oyundaki her bir detay tam da olması gerektiği gibi olacak.

Sabrınız için teşekkür ederiz ve bu yaz Shire'daki hayatı deneyimlemeniz için sabırsızlanıyoruz. Bu arada masayı hazırlayın, gümüşlerinizi parlatın ve bir Hobbit'e yakışır bir ziyafete hazırlanın!

Sizi Bywater'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Geçtiğimiz sonbaharda, bir grup medya temsilcisi oyunu denemişlerdi. Genel olarak eleştirilen bir oyun olduğunu görmüştük. Kendine has bir yanı bulunmadığı, bir kimlik sahibi olmadığı yönünde eleştiriler getirilmişti. Zaten ilk erteleme haberi de bunun ardından gelmişti. Anlaşılan o ki, bu süre yeterli olmamış, birkaç ay daha ertelemek gerekmiş.

Tales of the Shire, 29 Temmuz’da geliyor. Bakalım bütün bu ertelemelerin ardından en sonunda oyun severlerle buluşup beğenilen bir oyun olabilecek mi.

 

Parolamı Unuttum