Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Bir Kez Daha Ertelendi

Yeni çıkış tarihi belli değil

Oyunların çıkış tarihlerinin ertelenmesi artık sıradan bir hal aldı. Son günlerde yeni bir erteleme haberi gelmedi diye düşünürken, sağ olsun Lego Star Wars: The Skywalker Saga boşluğu doldurdu; TT Games, Twitter hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla oyunun belirsiz bir süreliğine ertelendiğini ilan etti.

“Hayranlarımıza sabırlarından dolayı teşekkür ederiz” denilerek paylaşılan mesajda, bugüne kadarki en büyük ve en iyi LEGO oyununu yapmak için ellerinden gelen gayreti gösterdikleri, fakat bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını söylüyor geliştirici ekip. Bunun sonucu olarak da oyunun, beklendiği gibi Bahar aylarında çıkış yapamayacağı, en kısa süre içerisinde yeni çıkış tarihini duyurmaya gayret edecekleri belirtiliyor.

Aslında bir anlamda beklenen oldu diyebiliriz. Normalde bu aylarda çıkması gerekiyordu, ancak bir süredir ses seda yoktu. Dolayısıyla ertelenme haberinin eli kulağında olduğunu düşünüyorduk, beklentimizi boşa çıkarmadılar sağ olsunlar. Ne diyelim, geç olsun, güç olmasın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum