Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice Kısa Bir Erteleme Gördü

Sırf esprisini yapmak için mi ertelediler acaba?

Normalde 15 Ekim'de, yani yarın çıkması gereken Leisure Suit Larry biraz gecikecekmiş. Oyunun yayıncısı Assemble Entertainment, "Larry gelişini geciktiriyor, bu yüzden yeni macerası Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice 23 Ekim'de çıkacak" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Espri bunun neresinde diyorsanız bugüne kadar hiçbir Larry oyunu oynamadınız demektir, o zaman da bu haberin size hitap ettiğini zaten söyleyemeyiz :)

Wet Dreams Dry Twice, Wet Dreams Don't Dry'ı da geliştiren CrazyBunch tarafından geliştiriliyor. Oyunda Larry'nin 1980'lerden kopup günümüze geldiğini ve randevulaşma uygulamaları, sosyal medya gibi haklarında en ufak fikri olmadığı şeylere alışmaya çalıştığını görmüştük. Wet Dreams Dry Twice ise bizi Lost Wages şehrinden alacak ve Cancum adasına bırakacak, yine kayıp aşkımız Faith peşinde maceradan maceraya koşacağız.

Birkaç kötü (hatta rezalet) Larry oyununun ardından Wet Dreams Don't Dry seriye adeta yeni bir soluk getirmiş ve eski Larry'lerin esprilerini ve atmosferini yaşatmayı başarmıştı. Bu yüzden Wet Dreams Dry Twice da benim merakla beklediğim oyunlardan biri, yine bolca kelime oyunu bizi bekliyor diyebilirim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum