Lenovo Legion Go El Konsolunun Özellikleri ve Fiyatı Sızdı

Piyasadaki en güçlü PC el konsolu olacak

SteamDeck ve Asus Rog Ally'ın ardından Lenovo da Steam oyunlarını oynamanıza imkan sunan el konsolu pazarına Legion Go ile girmeye hazırlanıyor. WindowsReport'un hazırladığı makaleye göre Lenovo Legion Pro'nun çıkış tarihi, donanım özellikleri ve fiyatı belli olmuş durumda.

Legion Go'nun kağıt üzerinde son derece etkili özelliklere sahip olduğunu söylemek mümkün. Windows 11 kullanacak olan bu el konsolu 2560x1600 çözünürlük veren ve 144Hz yenileme hızına sahip 8.8" IPS ekrana, AMD Ryzen Z1 Extreme işlemciye, 16 GB 7500Mhz RAM'e sahip olacak. 1 TB NVMe M.2 depolama kapasitesine kadar imkan sunacak olan cihazda Süper Hızlı Şarj özelliğine sahip yüksek kapasiteli batarya da bulunacak.

Cihazların ekran büyüklüklerini kıyaslayacak olursak Steam Deck ve ROG Ally 7" ekran kullanıyorlar, yani Legion Go'nun ekranı bir hayli büyük.

Cihazın 1 Eylül tarihinde resmen tanıtılması bekleniyor. Öğrenilenm fiyat ise bir hayli yüksek: 799$ / 799€. Eğer sızan bu fiyat bilgisi doğruysa bir oyun cihazı için gerçekten de yüksek bir fiyat olduğunu söyleyebiliriz. Bu da rakipleri karşısında cazip olmasının önüne geçebilecek bir detay. Ancak piyasadaki en güçlü PC el konsolu olacağı da bir gerçek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum