Lenovo Wolfteam Ligi Başlıyor

Turnuva heyecanına ortak olun

Türkiye’nin popüler MMOFPS oyunu Wolfteam, Lenovo sponsorluğunda gerçekleştirdiği Lenovo Wolfteam Ligi ile yarışan takımların kıyasıya mücadelesine sahne oluyor.

15 Ağustos’a kadar sürecek olan; Dark Passage, HWA Gaming, Crew Esports, BPI Gaming, Numberone Esports, Bulls Esport, DeadlyShooters, RespectHS, Ehlibeytler ve AyYıldızTeam takımlarının yarıştığı turnuvada Wolfteam, kazanan üç takımın oyuncularına 20.000 TL değerinde ödül veriyor.

Toplamda 10 takım ile başlayan Lenovo Wolfteam Ligi’nde, her takım birbiriyle iki kere yarışacak ve sona kalan 8 takım eleme mücadelesi verecek. Turnuvada ödül olarak 1. Olan takım 6.000 TL ve 5 adet Lenovo profesyonel oyuncu kulaklığı, 2. Olan takım 2.500 TL, 3. Olan takım ise 1.500 TL kazanacak. Ayrıca, şampiyon olan takımın en iyi oyuncusu Lenovo IdeaPad Y700 Profesyonel Oyun Bilgisayarının sahibi olacak.

Lenovo Wolfteam Ligi ile ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Turnuva maçlarını twitch.tv/wolfteam üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum