Advertisement

Liam Hemsworth Geralt Rolünde İlk Kez Boy Gösterdi

Çok kısa da olsa yeni Witcher'ımızı görmüş olduk

Büyük beklentilerle başlamasına rağmen ivmesini koruyamayan The Witcher dizisi, 4. sezonuyla birlikte yola yeni Witcher'ıyla devam edecek malumunuz. Henry Cavill'in Geralt rolünü bırakmasının ardından Liam Hemsworth'un nasıl bir portre çizeceği merak konusuydu, Netflix'in yayınladığı kısa video Liam'ı ilk kez Geralt rolünde beğenilerimize sundu. Ne yalan söyleyeyim, Cavill'den sonra kendisine alışmak hiç kolay olmayacak.

Daha önce sızdırılan birkaç set fotosunda kendisini görmüştük aslında ama ilk defa resmi olarak ve yakından bakış atabiliyoruz yeni Geralt'a. Netflix bunun için basit bir video kullanmayı tercih etmiş. Geralt atı Roach üzerinde ilerlerken dönüp o buğulu bakışlarıyla kameraya bakıyor. Hepsi bu.

Dizinin yürütücüsü Lauren S. Hissrich, "görünüşü neredeyse bir yılı aşkın süredir hazırlanıyordu, o yüzden Liam Hemsworth'ü nihayet Geralt of Rivia rolünde sizlere resmen sunmak çok heyecan verici" diye konuşmuş.

Hissrich'in söylediğine göre tüm ekip de Liam'ın enerjisine bayılmış. Dördüncü sezonu çekerken çok keyif aldıklarını ve hayranlarını da bu yolculukta kendilerine eşlik etmeye davet ettiklerini söylüyor. Her şeye rağmen izlemeden çok da yorum yapmamak gerek tabii.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum