Life is Strange 2'nin Yeni Fragmanı Kahramanlarımızı Tanıtıyor

Şimdiden kanım ısındı bu çocuklara.

 DONTNOD ve Square Enix'ten Life is Strange 2 için yepyeni bir tanıtım fragmanı geldi ve oyundaki ana karakterlerimizle sonunda tanışmış olduk.

Life is Strange 2'de iki küçük erkek kardeşin hikayesini oynayacağız. 16 yaşındaki Sean Diaz ve 9 yaşındaki Daniel Diaz'ın macerası aynı zamanda yeni bir süper gücü de beraberinde getirecek. Bir süre önce yayımlanan teaser videosundaki trajik kazanın kurbanı olan kardeşlerimiz Meksika'ya memleketleri Puerto Lobos'a kaçmaya çalışıyorlar. Tabii biz de bu macera boyunca onlara eşlik edeceğiz ve doğru kararları almalarına yardımcı olacağız. 

DONTNOD'ın yaptığı açıklamaya göre oyunda yepyeni karakterler, yeni güçler, yeni ve farklı bir atmosfer ve yeni oynanış özellikleri olacak. 

Büyük kardeş olan Sean, bu kaçış hikayesinde hem kendi yolunu bulmaya çalışacak hem de küçük kardeşine her şeye rağmen örnek olmaya çabalayacak. Tabii belki de verebileceğimiz kararlara göre kötü bir örnek olma şansımız da olabilir, bakalım. 

Life is Strange 2'nin beş bölümü olacak ve bu bölümlerden ilki 27 Elül 2018'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum