Life is Strange: True Colors Ön Siparişe Açıldı

Fiyatının maşallahı var

Square Enix'in Square Enix Presents Spring 2021'de göstererek sürpriz yapmayı planladığı ama etkinlikten saatler önce bilgisi sızan Life is Strange: True Colors, yine de seriyi sevenler için etkinliğin en doyurucu kısımlarından biriydi. Etkinlikle ilgili tüm detayları Square Enix Presents Spring 2021’de Gösterilen Tüm Oyunlar yazımızda okuyabilirsiniz.

Alex isimli karakteri başrole koyan Life is Strange: True Colors bazı noktalardan serinin önceki oyunlarından bir hayli farklı olacak. Mesela resmen çok yüksek bir fiyatı var ki bu diğer oyunlardan en büyük farkı diyebilirim.

Life is Strange: True Colors'ın 3 versiyonu bulunuyor. Standart versiyonu (sıkı durun) 369 TL, Deluxe Edition 433 TL, Ultimate Edition ise 500 TL.

Kıyaslama yapacak olursak Life is Strange'in tüm sezonu sadece 31 TL idi, hatta şu an indirimde 6 lira.

Life is Strange 2'nin tüm sezonu 96 TL'ydi, o da şu an indirimde 38 TL. Ne oldu da yeni oyuna bunların katlarca fazlası fiyat koydular, anlamak çok güç. Bu fiyata bakınca Life is Strange Remastered'ın da yüksek fiyata sahip olacağını kestirmek güç değil. Henüz birkaç yıllık bir oyunun nesini Remaster yapıyorlarsa, o da ayrı mesele.

True Colors'ın bir diğer farkı ise bölüm bölüm yayınlanmayacak olması, tek seferde tüm oyuna sahip olacaksınız. Bu da fiyatı haklı çıkaran bir nokta değil tabii.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum