Life is Strange'in Geliştiricisi Dontnod Bugün Yeni Oyununu Gösterebilir

Duyuru da gelebilir, video da, detay da

Vampyr, Remember Me, Life is Strange, Tell Me Why gibi oyunlarıyla tanıdığımız Dontnod, bugün gün içerisinde bizimle 'haberler' paylaşacağını söylüyor.

"Küçük bir kuş bize bugün bizden yeni haberler alacağınızı ve belki de ne üzerinde çalıştığımıza dair ipuçları görebileceğinizi söyledi!" diyen Dontnod, böylece üzerinde çalıştığı çok sayıda projeden en azından biriyle ilgili bilgiler paylaşacağının sinyalini verdi.

Fransız Dontnod'un CEO’su Oskar Guilbert daha önce verdiği bir röportajda stüdyonun eş zamanlı olarak 6 farklı oyun üzerinde çalışmakta olduğunu, bu 6 oyunun da tür olarak birbirinin aynı olmadığını söylemişti.

Stüdyonun web sayfası bugünkü duyuruya hazırlanıyor gibi görünüyor çünkü tıkladığınızda "bakımdadır" yazısıyla karşılaşıyorsunuz. Bu da sayfanın yeni oyuna dair bilgilerle güncelleneceğini akıllara getiriyor.

Dontnod üzerinde çalıştığı 6 oyunu 2025'e kadar çıkarmayı planlıyor. Bunlar arasında Vampyr'in yayıncısı Focus Entertainment ile birlikte çalıştıkları Project 8 ismindeki aksiyon RYO da var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum