Logitech'in El Konsolundan Görseller Sızdırıldı

Şirin mi şirin bir konsolcuk

Logitech G'nin geçtiğimiz haftalarda Tencent işbirliğiyle geliştirmekte olduğunu açıkladığı Logitech G Gaming Handheld ismindeki el konsolundan ilk görüntüler sızdırıldı. Evan Blass'ın Twitter hesabından paylaşılan görseller hızlıca Logitech'ten DMCA yedi, bu da görsellerin gerçek olduğunun en büyük göstergesi diyebiliriz.

Beyaz renkli bu el konsolunda siyah ve yeşil renkler de dikkat çekiyor. Büyüklük olarak Steam Deck'ten daha küçük olduğu görülen bu yeni el konsolunun ekranında Google Play Store, Steam Remote Play, Nvidia GeForce Now, YouTube, Xbox gibi ikonlar bulunuyor. Logitech G cihazın çok sayıda bulut yayın servisini destekleyeceğini söylemişti, bu ikonların da bunu gösterdiğini söylemek mümkün.

Logitech G'den cihazın teknik özelliklerine veya işletim sistemine dair bir açıklama yapılmadı ama Google Play Store ikonu bunun Android tabanlı bir cihaz olduğunu gösteriyor. Teknik özelliklerinin güçlü olması gerek ki söz konusu servislerin oyunlarını güzel bir performansla oynatabilsin.

Teknik özellikler açıklandığında cihazın emülasyon kabiliyetlerini de öğrenmiş olacağız.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum