Loki Dizisi Bizleri Zaman Ve Mekanda Yolculuğa Çıkaracak

Fesatlıklar Tanrısı her yerde

Nevi şahsınıa münhasır karakterleri oldum olası çok sevmişimdir. İskandinav Mitolojisi içerisinde çok farklı Loki portreleri görsek de Marvel'ını çizgi romanlarda ve sonrasınıda MCU'da karaktere bakış açısı epey ilginç ve eğlenceli. Tom Hiddleston'un şahane oyunculuğu da olaya dahil olunca bu yeni Loki dizisi için epey bir yükseldim. Bu yeni fragman da beklentilerimi taze tutmayı başardı. Disney+ gerçekten kaliteli işler yapacak gibi gözüküyor.

Endgame filmi sırasında Tesseract'ı alıp sırra kadem basan Loki'nin burnu pek beladan kurtulmuşa benzemiyor. Yine kendisini o büyük çenesiyle birlikte türlü türlü belaya bulaştıran Loki'nin dizideki çeşitli imajları da epey enteresan gözüküyor. Zaman ve mekanın dışına da çıkan Loki'yi bu çeşitli maceralar serisinde izlemek güzel olacak. Ancak bence asıl heyecan verici nokta bu dizide yaşananların evrenin kalanını nasıl etkileyeceği. Tüm bu soruların cevabını 2021 yılının Mayıs ayında öğrenmeye başlayacağız. 

YORUMLAR
cavegamer3530
11 Aralık 2020 13:48

Fragmanın sonunda D.B. Cooper ı yapmışlar çok iyi olmuş kısaca bir adam uçağı kaçırıyor fidye ve paraşüt istiyor sonrada uçaktan atladığı düşünülüyor ama adam birdaha bulunamıyor fragmanda loki yi tam atladığı anda bifrost çekip alıyor böyle gizemli bir olaya gönderme yapmaları çok iyi olmuş.

Parolamı Unuttum