LoL Ve Twitch İşbirliğiyle Sevdiğiniz Yayıncıların İstatistiklerini Takip Edebileceksiniz

Yeni sistem çok yakında bizlerle

Riot Games ve Twitch arasındaki ortaklık yeni meyveler vermeye başladı. League of Legends için oldukça özel bir platform olan Twitch, artık canlı yayında sevdiğiniz yayıncıların istatistiklerine bakmanıza yardımcı olacak. Bu yeni eklenti sayesinde oyun içerisindeki canlı verilere ulaşabileceksiniz.

Yayıncılar 20 Şubat'ta devreye girecek sistemi, League of Legends Tracker isimli bir eklentiyi yükleyerek seyircileri ile buluşturacak. Bu sayede izleyiciler canlı skor tabelasından, sihirdar büyülerine, alınan eşyalara ve hatta yayıncının maç geçmişine bile ulaşabilecek. Riot Games sistemin bir süredir kapalı betada olduğunu vurgularken içeriğin pek çok dil desteği ile (Türkçe de mevcut) çıkış yapacağını duyurdu.

22 Şubat'ta ise merakla beklenen Clash modu devreye giriyor. Canlı turnuvanın başlayışını LoL Twitch Rivals etkinliği ile kutlayacak firma, yayını izleyen herkese bedava Clash turnuva bileti verecek. Bu biletlerin normal şartlar altında 195 RP ya da 975 Mavi Öz'e satın alınabileceğini hatırlatalım.

Bakalım Clash modu oyunculardan nasıl bir geri dönüş alacak?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum