Lord of the Rings Online ve D&D Online Bir Süreliğine Bedava

Evde kalın, bol bol oynayın diyorlar.

Bazı oyun geliştiricileri, salgın nedeniyle bu dönemi evde geçirmek durumunda kalan oyun severlere oyunlarını belirli sürelerle ücretsiz olarak oynamak veya ücretsiz bir şekilde temin etmek imkanı sunuyorlar. Bunlardan birisi de Standing Stone Games oldu; geliştirici ekip, Lord of the Rings Online ve Dungeons & Dragons Online ile tüm ek içeriklerinin 30 Nisan’a kadar ücretsiz olarak paylaşılacağını duyurdu. Ücretsiz içeriklerin yanında, bir de ekstra oyun içi etkinlikler düzenlenecek.

Dungeons & Dragons Online 28 Şubat 2006’da, Lord of the Rings Online ise 24 Nisan 2007’de oyuncularla buluşmuştu. Oyunun ilk geliştiricisi Turbine, sonrasında oyunu yeni geliştiricisine devretti. 2016 yılından itibaren oyunları devralan Standing Stone, Turbine’de çalışan pek çok kişiyi bünyesine katmıştı.

Standing Stone tarafından paylaşılan bilgiye göre; Lord of the Rings Online, içerisindeki bütün ek paketleriyle birlikte herkese açık olacak. Ek etkinlikler ve ekstra tecrübe puanı gibi şeyler de sunulacak bu dönemde. Benzer şekilde D&D Online’da da oyunun bütün zindanları tüm oyunculara açık olacak ve ek etkinlikler ile ekstra tecrübe puanı burada da geçerli olacak.

Evde daha bol vakit geçirdiğimiz bu dönemde, oynayacak bol bol oyun olacak gibi görünmekte. Listeye daha hangi oyunlar eklenecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum