Lost Ark’ın Oyuncu Sayısı 20 Milyonu Aştı

Şu anda Steam'in en popüler oyunu...

Asya’nın popüler DVO’su Lost Ark, geçtiğimiz ay Batı piyasalarında çıkışını gerçekleştirdi. G.Kore’de 2 yıl önce çıkış yapan oyun geniş bir oyuncu havuzuna sahipti ve Batı piyasalarında da ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılandığına şahitlik ettik.

İlk 3 gününde 4,7 milyon yeni oyuncu kazanan Lost Ark, henüz ilk ayını doldurmadan yeni açıldığı piyasalarda 10 milyon oyuncuya ulaşmaya başardı ve böylece toplam oyuncu sayısı da 20 milyonu geride bırakmış oldu.

Lost Ark, Steam’de 1 milyon eş zamanlı oyuncu sayısını aşmayı başaran 5. oyun olmuştu. Hatta 1.325.305 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak bu zamana kadar en çok eş zamanlı oyuncuya sahip oyunlar listesinde PUBG’nin hemen ardından 2. sıraya yerleşmeyi başardı. Şu anda da Steam’in en popüler oyunu konumunda.

Uzun lafın kısası, Lost Ark beklentileri karşılamış gibi görünüyor. Batı piyasalarında dağıtımcılığını üstlenen Amazon’un yüzünü güldüren bir oyun oldu diyebiliriz herhalde :) Bakalım önümüzdeki dönemde de bu performansını devam ettirebilecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum