Lost'un Sawyer'ı, Dizinin Sonundan Memnun Kalmış

Josh Holloway'den inciler

2004 yılında tanıştığımız ve tüm zamanların en sürükleyici dizilerinden biri olan Lost'tan ayrılmamızın üzerinden tam 10 sene geçti. 6 sezon boyunca gizemini koruyan ama sonuyla izleyicilerini pek de tatmin edemeyen, büyük tartışmalar yaratan Lost hakkında üzerinden onca zaman geçse bile konuşulmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinden Sawyer'ı canlandıran Josh Holloway, Collider'a verdiği röportajda dizinin sonundan memnun olduğunu söylemiş, ama gerekçesi yeterince ilginç.

Josh Holloway, özellikle de Sawyer'ın hikayesinin bağlanış biçiminden çok hoşlanmış çünkü "e çünkü Sawyer hayatta kaldı" diyor. Saywer'ın Lost dünyasında olan biten her şeyi pek de anlamadığını, çünkü hayatta kalmaya odaklandığını da söylemiş Holloway.

"Öyle bir noktaya geldik ki Sawyer etrafta olan biten şeylerden hiçbirini anlamıyordu ve bunu önemsemiyordu da. Etrafta 'umurum değil' modunda dolaşıyordu. 'Hayatta kalacağım. Bu saçmalıkta hayatta kalacağım ve bunun sebebini bile bilmiyorum' diye düşünüyordu. Ama bunu başardı ve sonuna kadar gitti."

Holloway dizinin yazarlarından biri olmadığı için de mutluymuş, çünkü Lost gibi devasa bir diziyi nasıl bitireceğini bilemezmiş. Sonuçta J.J. Abrams ve Damon Lindelof de bilemediler, yani orada pek de bir sıkıntı yok :) "Etkileyici, gizemli ve katmanlı bir hikayeye sahip böylesine büyük bir dizinin sorunu, bu hikayeden bir çıkış yolunuzun olmaması." diyerek de yazarlara hak vermiş.

Sonu eleştirilse de hala daha dizi tarihinin zirvesindeki isimlerinden biridir bence Lost; yani henüz izlemediyseniz de eleştirilere kulak tıkayarak bu macerayı kendiniz yaşayın, kendiniz karar verin derim.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum