Lucas Pope'un Yeni Oyunu Return of the Obra Dinn Önümüzdeki Hafta Çıkıyor

Obra Dinn'in dönüşü için son bir hafta...

Takip edenlerin bildiği üzere Papers, Please'in yapımcısı Lucas Pope uzun bir süredir Return of the Obra Dinn isimli bir oyun üzerinde çalışıyordu. Daha önce de bu oyunun çıkışını haberleştirmiş ve yapımcısının oyunu bu sonbaharda çıkartmayı planladığını paylaşmıştık. Lucas Pope konu ile ilgili attığı son mesajda, yaklaşık dört buçuk yıllık bir çalışmanın sonucunda oyunun önümüzdeki hafta çıkacağını takipçileri ile paylaşmış oldu. Ardından Steam sayfasına da oyunun çıkış tarihi eklendi.

1807'de geçecek bir macera oyunu Return of the Obra Dinn. Özel yetenekleri olan bir karakteri yöneteceğiz ve 5 yıl boyunca kendisinden haber alınamayıp sonra bir anda Londra sahillerinde kendisini gösteren Obra Dinn adlı geminin ve tayfasının başına neler geldiğini çözmeye çalışacağız.

Oyunun değişik görsel tarzı kimleri cezbeder, kimler oyundan uzak durmayı tercih eder bilemiyorum. Ama alışılmışın dışında bir oyun olmaya aday. Papers, Please ile yakaladığı başarıyı perçinleyebilecek mi Lucas Pope, pek yakında göreceğiz.

Return of the Obra Dinn, 18 Ekim'de bilgisayarlarımıza teşrif edecek. Oyunun steam sayfasına şuradan erişebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum