LucasFilm Games ile Ubisoft'tan Yeni Bir Star Wars Oyunu Geliyor

Star Wars oyunları için yeni bir dönem başlıyor

LucasFilm Games sahalara hızlı bir giriş yapıyor. LucasArts'ın LucasFilm Games olarak geri dönüş haberini almamızın hemen ardından, Bethesda tarafından yeni bir Indiana Jones oyunu yapılacağını öğrenmiştik. Şimdi de sıra Ubisoft ile yapılacak iş birliği ve yeni Star Wars haberinde.

LucasFilm Games tarafından yapılan açıklamaya göre, Ubisoft ile yeni bir Star Wars oyunu geliştirilmesi için iş birliği yapılıyor. Oyunun geliştiricisi ise The Division’ı geliştiren ekip olan Massive Entertainment olacak. Oyunun bir sandbox olacağı da belirtiliyor. Henüz oyuna dair konuşmak için erken; Massive, projede çalışacak personel istihdamı sürecinde. Projenin yönetmeni ise The Division 2’nin de yönetmenliğini yapan Julian Gerighty.

Böylece Star Wars oyunları için bir dönemin de sonu geliyor. Bildiğiniz üzere Disney, Electronic Arts ile bir anlaşma yapmış ve 2023 yılına kadar Star Wars oyunları geliştirme imkanı vermişti EA’e. EA bu süre içerisinde yeni oyunlar da geliştirilebilecek elbette, ama 2023 itibariyle bu 'exclusive' lisansın yenilenmeyeceği de ortaya çıkmış oldu. Artık Ubisoft gibi önemli bir aktör de sahaya çıkmış durumda.

Bu, biz oyun severler için gayet güzel bir haber. Bizim adımıza alternatifler çoğalmış oluyor. Firmalar arasındaki rekabetin de Star Wars oyunlarının kalitesini yükseltmesini umuyoruz. Önümüzdeki dönemde gelecek duyuruları sabırsızlıkla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
allalla
13 Ocak 2021 17:38

en erken 2024'te çıkar o halde.

umuyorum bol mikro ödeme içeren multiplayer odaklı oyun olmaz avengers gibi de güzel hikayeli bir deneyim yaşayabiliriz.

Parolamı Unuttum