Mad Max: Furiosa'dan İlk Senaryo Özeti Paylaşıldı

Eski döneme yeni Furiosa

2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road filminin tadı hala damağımızda. Belki Mad Max'e devam filmi gelmiyor ama evren Furiosa'nın hikayesiyle genişlemeye devam ediyor. Anya Taylor-Joy'un başrolünde yer alacağı filmden ilk senaryo özeti de paylaşıldı. Imperator Furiosa'nın orijin hikayesine tanıklık edeceğimiz yan filmin ardından Mad Max: Fury Road için de bir devam filminin gündemde olduğu biliniyor.

Orijinal filmde Charlize Theron tarafından canlandırılan Furiosa'ya yeni aktirs seçimi biraz şüphe uyandırmıştı ama Anya Taylor-Joy ismi çoğu kuşkuyu sildirmeyi başardı. Filmden paylaşılan ilk senaryo özeti ise şu şekilde;

"Dünya düştükçe, genç Furiosa Many Mothers'ın yeşil diyarından çalınıp büyük motor çetesinin ellerine düşecek. Warlord Dementus tarafından yönetilen bu çöllerde mücadele ederken The Immortan Joe'nun başkanlık yaptığı Citadel ile de karşı karşıya gelecekler. İki tiran dominasyon için savaşırken Furiosa çok sayıda zorlu süreçten hayatta kalmalı ve evine dönüşü için bir anlam bulmalı."

George Miller'ın yönetmenliğini yapacağı Mad Max: Furiosa geçtiği dönem itibariyle çok büyük bir ihtimal çılgın Max'i içermeyecek. Böylece seride ilk defa Max'siz bir film izleyeceğiz. 24 Mayıs 2024 vizyon tarihine sahip olan film umarım orijinal filmin yaşattığı duyguları bir kez daha yaşatabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum