Mad Max: Furiosa'nın Kötü Karakteri ''Thor'' Olacak!

Çekicimi getirin

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone gibi isimlerini yazması zor kült aksiyon oyuncularının devri kapanmış olsa da yeni yıldızlar bu dünyayı ayakta tutmayı sürdürüyor. Marvel evreninin "tanrısı" olan Chris Hemsworth de bu yıldızlardan biri. Kahraman karizması sayesinde şu ana dek kendisini kötü bir rolde göremediğimiz aksiyon yıldızı, Mad Max evreninde kötücül tarafını ortaya çıkartacak.

İddialar, "Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road" isimli kitap sayesinde ortaya çıktı. Fury Road'un yapımcısı ve yardımcı yönetmeni olan P. J. Voeten, kitap içerisinde George Miller'ın Hemsworth ile konuşmasından bahsetmiş. Voeten, bu konuşmanın ardından Hemsworth'ün "herhangi bir rolde" oynamak için sabırsızlandığını dile getiriyor.

2021 yılında Hemsworth, Miller ile birlikte Sydney'deki Furiosa tanıtımında sahneye çıkmıştı. Avustralya'da çekilecek olan film hakkında net detaylar alamamış olsak da filmin, Furiosa'nın geçmişini anlatacağını biliyoruz. Böylelikle filmin en havalı karakterinin de nasıl bu tarzı edindiğini, hatta kolunu nasıl kaybettiğini bile öğrenmiş olacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum