Mad Max'in Yeni Oyunu Geliyor Olabilir!

Çok mutluyuz...

İlk Mad Max oyunu, Mad Max: Fury Road'un vizyona girmesi ile birlikte ortaya çıkmıştı. Döneminin "çığır açan" oyunlarından biri olmasa da içerisinde benim de bulunduğum bir kısım oyuncuya kendini sevdirmeyi başardı. Filmden bağımsız hikayesi, dövüş mekanikleri ve otomobil savaşları ile eğlenceli dakikalar sağlamıştı Mad Max bizlere.

Fakat oyunun iyi satış grafiğine sahip olması bile Mad Max 2'ye yeşil ışık yakılmasını sağlamamıştı. Görünüşe göre bu durum değişmek üzere...

Şimdilerde Just Cause serisi ile tanıdığımız Avalanche Studios, yeni Mad Max oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Şu ana dek resmi bir açıklama duymamış olsak da dijital tasarımcı Wendy Fok'un attığı tweet sayesinde oyun hakkındaki ilk ipuçlarını alıyoruz. Fuk, pandemi sürecinden önce stüdyoya çağrıldığını ve Mad Max 2 için çeşitli taramalar yapıldığını ifade etti.

Before times, at @AvalancheSweden in New York, when O'Neil invited me to get scanned to be in Mad Max 2, as a rebel. The magic of #photogrammetry, 3D Scanning, & many cameras @MadMaxGame. pic.twitter.com/gIjzC3zM54

— WENDY W FOK | 霍渭瑜 (@W_W_F) February 7, 2022

Avalanche Studios, 2019 yapımı Rage 2'den beri oldukça sessiz. Sadece bu sessizlik bile Fok'un ifadeleri ile paralel bir görüntü çiziyor. Eğer gerçekten ortada bir Mad Max oyunu varsa, ilerleyen günlerde kendisinden ilk bilgileri alabilmemiz ihtimaller dahilinde.

YORUMLAR
Çağlar Kaya
16 Şubat 2022 18:21

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum