Madame Web Filminin Çekimleri Bu Yıl Başlayabilir

Sony ciddiymiş.

Çok fazla çizgi roman karakterinin ekranlara taşınmasına alıştım ama bazı karakterlere halen hayretler içerisinde bakıyorum. Bunların belki de zirvesinde Madame Web filmi yer alıyor. Hani nereden baksan tutarsız, nereden baksan anlamsız bir proje gibi geliyor bana, belki de yanılıyorum. Film ilk kez duyurulduğu zaman potansiyel bir fikir, muhtemelen bir süre sonra iptal olur diye düşünmüştüm. Ancak Sony hiç de öyle düşünmemiş. Morbius'un da yazarları olan Matt Sazama ve Burk Sharpless ikilisinin yazdığı senaryo için çekimler bu yıl başlayabilirmiş.

Madame Web yani Cassandra Webb'in çizgi roman geçmişi 1980 yılına dayansa da kendisini çok fazla aktif gördüğümüz söylenemez. Spider-Man The Animated Series içerisinde kilit bir rol oynayan Madame Web'in ilginç bir özelliği de çizgi roman orijininde mutant olmasıydı. Daha hakları almış MCU'da mutantları göremeden Sony bir mutant için solo film hazırlıyor! İlk olarak Charles Murphy'nin duyurduğu habere göre Sony, Madame Web için çekimlere bu yıl bitmeden başlamayı planlıyor. Spider-Verse'ün bu kadar popüler olduğu son dönemlerde farklı evrenlerden tüm Spider-İnsanları bir araya getirecek bir potansiyele de sahip olduğunu söylemek lazım. 

Bu film eğer bir noktada Sony'nin Spider-Man'siz Spider-Man Evreni içerisine envaiçeşit Spider personasını getirecekse izlemek epey ilginç olabilir. Her ne olursa olsun eğer bu film gerçekten vizyona girerse ilk gün kesinlikle gidip izlemek lazım. Sonuçta sinema tarihinde bir daha Madame Web filmi olacağını hiç sanmıyorum. Sony ne yazık ki Madame Web için resmi bir vizyon tarihi açıklamadı, örümcek hislerimiz tetikte bekliyoruz! 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum