Madmind’ın Sıradaki Oyunu Paranoid’den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Korku oyunları sezonu açılıyor mu?

Madmind Studio, Agony’de çuvalladıktan sonra Succubus’u duyurmuştu malum; henüz bu oyun gelmeden listeye bir de Paranoid’i eklediler. Yayınlanan yeni fragmanda, oyunun gerilimli atmosferi yansıtılmaya çalışılıyor:

Bizlere gerilim dozu yüksek bir psikolojik macera vadeden Paranoid’de, 30’lu yaşlarının başında olan Patrick Calman’ı yöneteceğiz. Tüm ailesini gizemli bir şekilde kaybeden Patrick, ailesinden kalan apartman dairesinde yaşıyor, aile trajedisinin de etkisiyle bağımlılıkla ve zihinsel rahatsızlıklarla boğuşuyor. Ailesinden geriye kalan tek kişi kız kardeşi, o da 13 yıl önce kaybolmuş durumda. Bir gün telefon çalıp da hattın diğer ucunda kızkardeşinin sesini duyunca işler iyice rayından çıkıyor.

“Voices” adlı fragmanda da görüldüğü üzere, oyunun isminin hakkını verecek bir karakter sunacak gibi Patrick, gayet paranoyak takılıyor.

Madmind Studio’nun bu sefer daha farklı bir korku tecrübesine odaklanmak niyetinde olduğunu söylemek mümkün. Umarım Paranoid, Agony ile aynı kaderi paylaşmaz, daha başarılı bir oyun olur ve korku oyunlarını sevenleri tatmin etmeyi başarır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum