Mafia 2 ve 3 Definitive Edition Derecelendirme Listelerinde Göründü

Eskilere dönüp duracak gibiyiz

Mafia oyunlarının ekranlarımızı tekrar ziyaret edeceği bir döneme giriyoruz gibi görünüyor. Derecelendirme listelerinde Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition isimlerinin görülmesi bu düşünceyi besleyen temel argüman. Henüz resmi bir açıklama olmasa da bu yeterince kuvvetli bir işaret olarak görülüyor.

Sızıntı haberler konusunda meşhur Twitter hesaplarından Nibel, yaptığı bir paylaşımda Taiwan Digital Game Rating sitesinden bir ekran görüntüsüne yer veriyor ve bu listede Mafia 2 ve 3’ün Definitive Edition versiyonlarının listelendiği görülüyor. Gematsu tarafından paylaşılan bilgiye göre benzer bir listelemenin Kore'de de yapıldığı anlaşılıyor. Dolayısıyla iddialar kuvvet kazanmış durumda.

Daha önce de bu gibi tablolarla karşı karşıya kalmıştık. Borderlands, BioShock ve Call of Duty: Modern Warfare 2 gibi oyunların benzer şekilde güncellenmiş versiyonları bu tür derecelendirme listelerinde göründükten sonra duyurulmuş ve oyun severlerle buluşmuşlardı. Dolayısıyla, Mafia 2 ve 3 için de benzer bir süreç beklenebilir. Resmi duyuru ne zaman gelecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum