Mafia: Definitive Edition'a Siyah Beyaz Modu Eklendi

Klasik mafya filmleri gibi

Mafia: Definitive Edition çıkalı yaklaşık iki hafta oldu ve şimdiye kadar oyun için yapılan yorumların oldukça olumlu olduğunu söylemek mümkün. İşin teknik tarafında orijinal oyundan kalan eksiklikler (yapay zeka gibi) hala devam ediyor olsa da oyunun bu yeni hali gerçekten de gözlere şenlik olmuş diyebiliriz.

Hangar 13 oyun için yayınladığı yeni güncellemeyle çıtayı biraz daha yükseltmiş durumda, çünkü bu öyle sıradan bir hata giderme güncellemesi değil. Bu güncellemeyle oyuna hem yeni Serbest Sürüş içerikleri eklendi, hem de yeni Noir modu. Noir modu sayesinde oyunu baştan sona siyah beyaz olarak oynamak ve kendinizi tam bir mafya filminin içindeymiş gibi hissetmek mümkün.

Bildiğiniz gibi Ghost of Tsushima da oyunculara benzer bir mod sunmuş ve oyunu klasik siyah beyaz samuray filmleri gibi oynama imkanı vermişti. Mafia da aynı şeyi sinema tarihinin klasik mafya ve çete filmlerini andıran bu mod ile gerçekleştiriyor.

> Mafia: Definitive Edition - İnceleme

Ayrıca bu güncelleme ile oyuna yeni HUD ayarları da eklenmiş durumda, ekrandaki çeşitli işaretçileri bu sayede açıp kapayabilirsiniz.

Mafia: Definitive Edition PC, PS4 ve Xbox One için satışta.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum