Mafia: Definitive Edition’dan 15 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

4K çözünürlükte Mafia nasıl olacakmış, görelim.

Mafia: Definitive Edition sürpriz bir şekilde duyurulacaktı, duyurulamadan sızdı. Sonrasında Mafia II DE çıktı ve beklentileri çok da karşılayamadı. Üstüne bir de Mafia DE çıkış tarihi ertelendi. Yani epey sancılı bir dönem geçiriyor Mafia serisi. Yine de bu yeni(lenen) oyundan umutlu olmak isteyenlerdenim, bir yandan da endişelenmeden edemiyor insan. Anlayacağınız iki arada bir derede kalmış durumdayım ben de serinin pek çok hayranı gibi :)

Oyunun, serinin takipçilerini memnun edip edemeyeceğini görmek için Eylül ayına kadar beklememiz gerekiyor. Ama nasıl bir deneyim sunacağına dair fikir edinebileceğimiz bir oynanış videosu paylaşıldı:

IGN tarafından paylaşılan video, 4K çözünürlükte oyunun nasıl göründüğünü gözler önüne seriyor. Videoda büyük oranda “Trip to the Country” görevinden görüntülere yer verilmiş. Dilerseniz orijinalinde nasıl göründüğüne bir göz atıp karşılaştırabilirsiniz.

Mafia: Definitive Edition, 25 Eylül’de oyun severlerle buluşacak. Yıllardır özlediğimiz Mafia deneyimini yaşatabilecek mi, hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum