Mafia: Definitive Edition’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Remastered değil, Remake

2K Games; Mafia: Trilogy twitter hesabında yayınladıkları bir mesajla, 19 Mayıs’ta Mafia Trilogy ile ilgili bir paylaşım yapılacağını duyurdu. Bu duyuruya bir de teaser eşlik etti:

Teaser, 2. ve 3. oyunlardan kesitler sunuyor ve duyurunun 19 Mayıs'ta geleceğini gösteriyor. İlk oyuna ilişkin bir detay yer almaması kimilerinin dikkatini çekmiş, bununla ilgili bir bilgi paylaşılıp paylaşılmayacağı merak edilmişti. Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra da Mafia: Definitive Edition’ın Microsoft Store’da yer aldığı görüldü (sonrasında da hızla kaldırıldı). Ancak oyundan ilk görseller internete yayılmıştı bile.

Mafia: Definitive Edition bir Remastered değil, yeni bir motor üzerine kurulmuş ve içerisinde yeni hikaye parçaları bulunan bir Remake olacak. Çıkış tarihi ise 28 Ağustos.

Açıkçası bu görüntüleri görünce kendi adıma heyecanlandım. Zaten çok sevdiğimiz bir oyun, yepyeni yüzüyle karşımıza çıkacak, heyecanlanmamak mümkün mü :)

YORUMLAR
nomadsoul
14 Mayıs 2020 17:52

Galeri arayüzünüz hiç kullanışlı olmamakla birlikte, insanı usandırıyor. Bir ekran görüntüsüne bastığımızda bir sonraki görsele ulaşmamızı sağlayacak hiçbir kullanıcı dostu buton yok. Sitenin eski halini mumla arar olduk.

Parolamı Unuttum