Manor Lords'un Dağıtıcısı, Steam'de Üst Sıraları Domine Ediyor!

Hooded Horse, satış rekorları kırıyor

Slavic Magic'in geliştirdiği Manor Lords'un gelişini uzun süredir bekliyorduk. Haliyle çıkışından itibaren oyunun epey ilgi çektiğini de gördük. Hatta henüz geçtiğimiz günlerde Manor Lords, 2.5 milyonuncu satışını kutlamıştı. Bununla birlikte oyunun dağıtıcısı Hooded Horse, kendi çapında ihya olmuş durumda.

Ve hayır, bu sadece Manor Lords'un başarısı ile ilgili değil.

Hooded Horse, Steam'in strateji oyunları köşesini adeta arka bahçesine çevirdi. Manor Lords'un ardından dağıtıcının en çok satan oyunu 1.2 milyon kopya ile Against the Storm oldu. Şehir kurma temalı oyun da epey sevilmiş gibi görünüyor. Hooded Horse'un başarısı sadece bu iki oyunla sınırlı değil.

Karınca kolonilerini yönettiğiniz ve Slug Disco tarafından geliştirilen Empires of the Undergrowth da şu ana kadar 450.000'den fazla kopya satış gerçekleştirmiş. Orta çağ koloni simülasyonu Norland'in de 300.000'e yakın satış gerçekleştirdiği açıklandı. Oyunların tamamının Steam notlarının "çoğunlukla olmulu" olması dikkat çekici.

2025 yılı da dağıtıcı için epey iyi geçecek gibi. Bilim kurgu temalı RTS Falling Frontier şimdiden 600.000 kişi tarafından istek listesine eklenmiş. 

Ne diyelim; başarı gerçekten tesadüf değil galiba...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum