Margot Robbie, Poison Ivy'i DCEU'ya Katmak İstiyor

Her şey Harley-Ivy çifti için

DC Sinematik Evreni'nin an itibariyle en önemli yüzü Harley Queen'i canlandıran Margot Robbie. Sadece onun için bile DC filmlerine ilgi oluşuyor. Bunun farkında olan Warner Kardeşler bir numaralı aktrislerini kaybetmemek için yeni yollar arıyor. Çizgi romanlarla arasının iyi olduğunu bildiğimiz Robbie'nin hayalinde ise beyaz perdede bir Harley Quinn - Poison Ivy çifti var. Halihazırda devam eden Harley çizgi filminde hayranları büyüleyen bu ikiliyi beyaz perdede görmek Margot Robbie'nin yanı sıra çok sayıda hayranın hayallerini süslüyor.

"İnanın bana bunu her zaman dile getiriyorum. Benim sürekli 'Poison Ivy, Poison Ivy, hadi yapalım bunu' dememden bıkmış olmaları lazım. Ekranda bir Harley-Ivy ilişkisi göreceğimden eminim. Bu gerçekten çok eğlenceli olacak, ben de onları sıkıştırıyorum, merak etmeyin." diyerek niyetini yineledi. Bu Margot Hanım'ın bu konuyu ilk dile getirişi de değil. 2018 yılında çizgi romanlardaki Harley/Ivy ilişkisinin evrimini çok beğendiğini açıklayan Robbie, Poison Ivy'i artık evrende görmek istediğini belirtmişti. 

Margot Robbie'nin bu hayalinin yakın zamanda gerçeğe dönüşme ihtimali pek yüksek değil. Zira stüdyo kendisi için daha yeni bir Birds of Prey filmi çekti ve Suicide Squad'ın yeniden yapımı da yolda. Şu an için Flash ile birlikte evrene çeki düzen verme aşamasında olan DC/WB ortaklığı bakalım yeni kurulan düzende bir Poison Ivy'e de yer verecek mi? Şahsen ben kendisini Harley olaylarından önce iyi bir Batman kötüsü olarak görmeyi tercih ederim. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum