The Suicide Squad'ın Senaryo Özeti Paylaşıldı

Filmin asıl ekibi de netleşiyor

Warner Bros. ile James Gunn birlikteliği sonucu hazırlıklara başlayan yeni Suicide Squad filmi geniş kadrosu ve sıradışı hikayesiyle oldukça eğlenceli bir film vaat ediyor. David Ayer'in yönetmenliğini yaptığı 2016 yapımı filmin üzerine nispeten sünger çekip hikayeye başka bir boyut katacak The Suicide Squad hem HBO Max üzerinden yayınlanacak hem de vizyona girecek. Yeni filmin senaryo özeti de paylaşıldı;

"Cehennem'e hoş geldiniz, yani Belle Reve'ye. Amerika içerisindeki en yüksek ölüm oranına sahip olan bu hapishanede dünyanın en korkutucu süper kötüleri yatıyor ve çıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Buna oldukça gizli ve gizemli Task Force X ekibinin parçası olmak da dahil. Pek, bugünün 'yap ya da öl' görevi ne?

Aralarında Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin en sevdiği psikopat Harley Quinn'in de yer aldığı bir avuç işe yaramazı bir araya getirmek. Onları ağır bir şekilde silahlandırıp düşman dolu Corto Maltese adasına bırakmak.

Gerilla güçleriyle dolu bir ormanda yolculuğa çıkacak olan ekip, Colonel Rick Flag'ın emirlerini dinleyerek bir "bul ve yok et" görevini yerine getirmeye çalışacak. Amanda Waller ve ekibiyse onların her adımını takip edecek. Her zamanki gibi, tek bir yanlış adım sonlarını getirebilir (düşmanın, takım arkadaşlarının veya Waller'ın ellerinden). Eğer bahis oynamayı düşünüyorsanız, en akıllıcası onların aleyhine oynamak olacaktır."

 

Paylaşılan özete bakınca filmin ana kadrosunun da belli olduğunu görüyoruz. Zaten Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courutney, Idris Elba, John Cena ve Peter Capaldi gibi isimlerin yer aldığı bir filmin ana kadrosu da bu kadar geniş olacaktır.

6 Ağustos günü yayınlanıp, vizyona girecek olan The Suicide Squad, James Gunn'ın da kendine has vizyonuyla birlikte epey eğlenceli olacak gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum