Mark Ruffalo Israrla Wolverine vs Hulk Filmi İstiyor

Herkesin ortak dileği

Disney ile Fox arasında yapılan anlaşmanın ardından X-Men ve Fantastik Dörtlü karakterlerinin bir noktada MCU'ya giriş yapacağını biliyoruz. Bu durum hayranları oldukça heyecanlandırsa da tek heyecanlanan onlar değil, MCU bünyesindeki oyuncu, yönetmen ve senaristlerin de bu iki dev marka ve beraberindeki karakterlere dair büyük umutları var. Özellikle Bruce Banner/Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo, çoğu hayranın düşüncelerine tercüman olmaya devam ediyor.

Anlaşma gerçekleştiğinden beri bir "Wolverine vs Hulk" filmi isteyen Ruffalo bu muhteşem isteğini son röportajında da dile getirdi. Wolverine ve Hulk'ın bir araya gelmesini umduğunu belirten Ruffalo ayrıca Bruce Banner'ın hayat hikayesinin de biraz daha detaylandırılması gerektiğini belirtmiş. Hulk'un sadece filmlerde görülen hayatının aksine çok daha karmaşık bir yaşamı olduğunu ve bu boşlukların doldurulmasını istediğini belirten Ruffalo umarım hayallerine kavuşur.

Çok uzun bir dönemdir X-Men külliyatının vazgeçilmez bir parçası olsa da Wolverine karakteri orijinalinde 1974 yılında çıkan Incredible Hulk çizgi roman serisinin 181. sayısında ortaya çıkmıştı. 70'li yıllardan beri de Wolverine vs Hulk kapışmaları Marvel'ın en ikonik dövüşleri arasında yer almıştı. Tabii bu ikilinin dövüşlerinin epey kanlı ve vahşi olduğunu düşününce Disney'in olası bir filmde biraz yumuşatıcı davranacağını da göz ardı etmemek lazım. Yine de Wolverine vs Hulk filmi ben dahil çok sayıda çizgi roman hayranının akın akın sinemaya gitmesine neden olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum