Marvel 1943: Rise of Hydra, Fragmanıyla Heveslendirdi

Güzel bir Marvel oyunu geliyor gibi, ne dersiniz?

GDC’de Epic Games’in State of Unreal sunumunda gösterilen fragmanlardan birisi de Marvel ve Skydance New Media tarafından paylaşılan 1943: Rise of Hydra’nın hikâye fragmanı oldu.

Oyunun isminden de anlaşıldığı ve fragmanda da görüldüğü üzere, 2. Dünya Savaşı döneminde geçen bir macera bizleri bekliyor. Birbirlerinden oldukça farklı 4 kahramanı yöneteceğiz bu oyunda. Steve Rogers veya nam-ı diğer Kaptan Amerika bunlardan ilki. 2. isim Azzuri -ki kendisi T’Challa’nın büyükbabası oluyor ve 2. Dünya Savaşı zamanının Black Panther’i olarak çıkıyor karşımıza. Bir sonraki isim Amerikalı bir asker olan Gabriel Jones, onun da özel bir birliğe mensup olduğunu biliyoruz. Son kahramanımız da Wakanda casusu Nanali.

Oyunda Captain America'ya Drew Moerlein, Black Panther'e Khary Payton, Gabriel Jones'a Marque Richardson ve Nanali'ye Megalyn Echikunwoke hayat veriyor. Fragmanda yer alan müziğin altında da Stephen Barton'ın imzası var.

1943: Rise of Hydra, Skydance New Media’nın ilk oyunu olacak. Ama bu konuda iyi bir iş çıkaracaklarını düşünmek için yeterince sebebimiz var. Bunların başında da oyunun yönetmeninin Amy Hennig olması geliyor bence. Kendisini Legacy of Kain ve Uncharted oyunlarından biliyoruz malum. Burada da iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum kendi adıma.

Sizleri bilemem, ama ben heveslendim sevgili Oyungezerler. Bu hevesin sonunda hayal kırıklığı yaşar mıyım yaşamaz mıyım, önümüzdeki yıl göreceğiz; Marvel 1943: Rise of Hydra’nın 2025 oyunları arasında yerini alacağı açıklandı. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum