Doctor Doom Filminin Geleceği Halen Net Değil

Kevin Feige, işini bilir.

Disney-Fox anlaşmasının önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. Bu anlaşmayla birlikte Disney'in elinde yer alan X-Men ve Fantastic 4 karakterleri Disney-Marvel ortaklığının eline geçmiş olacak. Daha önceden iptal edildiği açıklananDoctor Doom filmi içinse Kevin Feige önderliğinde yeni bir kapı açılmış durumda.

Gelen haberlere göre Feige, Dr.Doom filminin senaryosunu yazan Noah Hawley ile irtibata geçti ve halen projeyle ilgili olup olmadığını sordu, Hawley'dense bu soruya olumlu bir yanıt geldi.

Hatırlayacağınız üzere Hawley, 2017 yılında filmin senaryosuyla ilgili ipuçları vermişti. Filmin Doctor Doom'un diktatörü olduğu Latveria'da Doom'un kalesi içerisinde başlayacağını ve Doom'un kadın bir gazeteciyi ağırlayacağını belirtmişti. Daha sonra bu kadının Latveria ve Doom'un elçisi haline geleceğini de belirtmişti. Bakalım Dr. Doom ve Latveria MCU içerisine girmeyi başarabilecek mi? Belki de yeni karakterler tanıtılmaya başlanırken öncelik Victor von Doom'un olacaktır. Zaten Avrupa'da böyle bir ülke var, buranın başına da bir diktatör geldi demek MCU için pek zor bir senaryo değişikliği olmayacaktır. Hayranları asıl merak ettiren konu ise X-Men ve mutantların nasıl MCU'ya dahil edileceği? Tüm bu senaryo değişikliklerini görmek için ise önümüzdeki en erken film 26 Nisan'da çıkacak olan Avengers: Endgame.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum