Marvel'ın Inhumans Dizisi, GoT'tan Iwan Rheon'u Kadrosuna Kattı

Ramsay Bolton'a yakın bir karakter aslında.

 Game of Thrones'da Ramsay Bolton'a hayat veren ve karakteri büyük bir başarıyla oynayan Iwan Rheon, Marvel'ın ABC'de ekranlara gelecek olan Inhumans dizisinde Maximus'u oynayacak.

Başarılı oyuncunun canlandıracağı Maximus, Inhumans'ların kralı Black Bolt'un kardeşi ve oldukça akıllı bir karakter. Maximus aynı zamanda biraz deli ve biraz da acımasız bir Inhuman ve bazı hareketleriyle Ramsay Bolton'u andırıyor. Üstelik iki karakterin de çılgınlık seviyelerinin yanı sıra taht oyunları macerası bulunuyor. Maximus, Inhumanslar'ın gizli şehri Attilan'a büyük bir bağlılık duyan ve kendi ırkını her şeyden üstte tutan bir karakter. Bununla birlikte kardeşi ve kralı Black Bolt'un tahtında gözü var ve yeri geldiğinde de kimsenin gözünün yaşına bakmayan biri.

Marvel Televizyon Stüdyoları'nın başı Jeph Loeb, "Iwan'ın etkileyici, alımlı, serseri ve hiç beklenmedik şekilde tehlikeli olabilme yeteneği Maximus'u hayata geçirmek için aradığımız tüm yetenekleri kapsıyor." dedi. Dizinin önemli isimlerinden Scott Buck, "Maximus karmaşık bir karakter. Aynı anda hem Sevilebilir, hem etkileyici, hem trajik hem de kötü adam özelliklerini barındırıyor. Iwan'ın yeteneklerinde bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Iwan Rheon, daha önce Misfits dizisinde oynadığı için süper güçlü karakterleri oynamaya da alışık. Kendisinden beklentilerimiz büyük. 

Inhumans dizisinin ilk iki bölümü IMAX sinemalarında gösterilecek. Dizinin diğer altı bölümü ise ABC ekranlarında olacak. Inhumans'ın ilk sezonu toplamda sekiz bölüm olacak ve 1 Eylül 2017'de vizyona girecek.

Marvel tarafından son olarak Spider-Man: Homecoming'den Şokçu'nun kostümünü gördük. Aynı zamanda perde arkasında bir de Namor projesiolduğu konuşuluyor. En büyük haber ise Avengers: Infinity War'un çekimlerinin resmi olarak başlamasıoldu.

2017'de çıkacak olan filmlerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz. Logan'ın filmine ön gösterim şansı elde etmek istiyorsanız da sizi burayaalalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum