Marvel, Insomniac Games'e ''İstediğiniz Kahramanın Oyununu Yapabilirsiniz'' Demiş

Insomniac Games'te mahallemizin duvar böceğini seçmiş işte!

 IGN'den Ryan McCaffrey, Insomniac'ın CEO'su Ted Price ile yaptığı röportajda ilginç bir bilgiye ulaşmış efendim. Marvel, Insomniac'a bir süper kahraman oyunu konusunda o kadar güvenmiş ki elindeki tüm kahramanları seçme özgürlüğünü sunmuş. Insomniac da bence doğru bir karar vererek Spider-Man'i seçmiş.

Ted Price, verdiği röportajda "Çok iyi bir arkadaşım ve Sony'deki partnerlerimizden biri olan Connie Booth stüdyolarımıza gelmişti. Bir gün bana 'Bir Marvel oyunu üzerinde çalışmak ister miydin?' diye sordu." dedi. Kendisinin bu soru karşısında pek de heyecanlanmadığını söyleyen Price, Insomniac'ta kendi projeleri üzerinde çalışmayı tercih ettiklerini de sözlerine ekliyor. Ancak konuyu stüdyoya açtığında aldığı tepki kararını değiştirmesinde büyük rol oynamış. Ekibiyle konuyu paylaştığında inanılmaz pozitif bir geri dönüş aldığını söyleyen Price: "Ekibin bu soruya yanıtı 'Deli misin? Tabii ki bir Marvel oyunu geliştirmeyi isteriz!' oldu.

Buna ek olarak Marvel'ın çizgi romanlardan da film evreninden de bağımsız bir hikaye istediğini söyleyen tecrübeli CEO, "Marvel bizim karşımıza çıktı ve ellerinde bir sürü kahraman olduğunu. İstediğimizi seçebileceğimizi söyledi. Hangisi kafamıza uyuyorsa onu seçecektik ve bizim bu karakteri nasıl işleyeceğimizi bir hayli merak ediyorlardı." dedi.

Peki Spider-Man'i Nasıl Seçmişler?

Ted Price'ın Peter Parker/Spidey seçimini de oldukça doyurucu buldum Oyungezerler, zira ben de Marvel's Spider-Man incelememizde bu konuya parmak basmıştım. Insomniac'ın patronu "Spider-Man gerçek bir kahraman, Peter Parker'sa harbiden de içimizden biri. Peter tam bir insan, kolayca kendimizi onun yerine koyabiliyoruz. Aynı zamanda şöyle bir düşününce Marvel'ın en popüler karakteri olabilir. Bununla birlikte onun Spider-Man ve Peter Parker arasındaki yaşamı bizim en çok ilgimizi çeken şey oldu." diye konuştu.

Marvel's Spider-Man, PlayStation 4 için 7 Eylül'de çıkış yapmıştı. Oyun hakkında bir sürü rehber ve çeşit çeşit yazılara, tüm kostümlere ve kostümlerin hikayelerineulaşmak için burayatıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum