Marvel, MCU'nun Dördüncü Aşamasıyla Birlikte Çok Sayıda Karakteri Rafa Kaldırmaya Hazırlanıyor

Elveda orijinaller, merhaba yeniler

Spider-Man: Far From Home ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü aşamasına veda edeceğiz. Aslında hepimiz için asıl veda filmi Avengers: Endgame olmuştu ama yetkili ağızlar Far From Home'un üçüncü aşamaya son noktayı koyacağını belirtmişti. Disney-Marvel ortaklığı bu kadar başarının ardından film yapmayı durduracak değil, önümüzde kocaman bir dördüncü aşama var ve bu aşamada eskiden gördüğümüz ve alıştığımız çoğu karaktere veda edeceğiz gibi gözüküyor. 

İşin içerisinde Marvel Sinematik Evreni olunca, gelen haberlerin, teorilerin ve duyumların çeşitli kaynakları olabiliyor. Zira yakın dönem sinema tarihinin en büyük olaylarından birisi, hatta belki de en büyüğü MCU. O yüzden bu olasılıkların ne kadar gerçeğe yakın olduğu tartışmalı olsa da, hemen hemen her haber büyük bir merak uyandırmayı başarıyor. 


Reddit'ten gelen "duyumlara" göre, Marvel Sinematik Evreni içerisinde yer alan pek çok karakter artık ön plandan çekilecekmiş. TheMarvelScoopMaster'ın açıklaması şu şekilde, "Giden karakterler halen MCU'nun bir parçası olarak kalacaklar fakat etkileri azalacak. Tıpkı Iron Man 3'ün ardından Tony Stark'ta olduğu gibi. MCU'da yer alan karakterler olacaklar ancak herhangi bir düzen veya takvim içerisinde filmlerde yer almayacaklar. Marvel iyi ya da kötü pek çok yeni karakteri karşımıza çıkartacak. Tam olarak kimlerin rafa kalkacağını bilmiyorum. Fakat çok sayıda karakterin arka plana alınacağını tahmin ediyorum. Black Panther, Captain Marvel, Spider-Man ve Doctor Strange hariç neredeyse tüm karakterler için bu durum geçerli." diyen Marvel gözlemcisi, gelecek dönemde yaşanacak olan büyük bir yaprak dökümünün sinyallerini vermiş olabilir.

Dediğim gibi bu durum sadece bir söylentiden ibaret ve Disney/Marvel tarafından bu konuyla ilgili tek kelime bile edilmiş değil. Ancak Endgame'in ardından yeni bir döneme gireceğimizi biliyorduk. Disney+ dizileriyle birlikte Loki, Scarlet Witch, Vision, Falcon, Winter Soldier ve Hawkeye gibi karakterlerin kendi dizilerine kavuşacağını da biliyoruz. Thor için ortada konuşulan bir dördüncü film var yani "Marvel Dürbüncüsü" muhtemelen Thor'u es geçmiş. Yani şu an için MCU'nun geleceği biraz karmaşık gözüküyor, Far From Home'un ardından daha net bilgilere sahip oluruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum