Marvel, Shang-Chi Filminin Hikaye Özetini Yayınladı

Kısa ama öz

Marvel Sinematik Evreni, farklı kültürlerle birlikte daha da büyümeye hazırlanıyor. Bu kapsamda uzun zaman önce hazırlıklarına başlanan Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings filmi de önümüzdeki yıl vizyona girecek. Aslında çizgi romanlarda bile yakın döneme kadar çok göz önünde olmayan Shang-Chi filmini izleyeceğimiz bundan beş sene önce söylenseydi, çoğu insan ihtimal vermezdi. Ancak devir değişti ve MCU bünyesinde epey ilginç bir film bizleri bekliyor.

Filmin ilk senaryo özeti de yayınlandı, özet ile birlikte filmin kadrosunu gösteren bir görsel de paylaşıldı. 9 Temmuz 2021'de vizyona girecek olan filmden gişe beklentileri de oldukça yüksek. 

"2021 yılının yaz döneminde vizyona girecek olan Marvel Stüdyolarının  Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings filminde Sim Liu'yu Shang-Chi'ye hayat verirken izleyeceğiz. Shang-Chi arkasında bıraktğı hayat ile yüzleşip kendini içine çeken gizemli Ten Rings organizasyonuyla karşı karşıya gelecek." şeklindeki kısa özet şu an için çok bir fikir vermiyor. Ancak Mandarin ile birlikte Ten Rings hikayesi epey keyifli bir hikaye. Çizgi romanlarda Iron Man ile gördüğümüz hikayeyi MCU'da Iron Man filminde anlatmak istedi ama izledikleri yol bana göre Mandarin'i anlatabilecek en kötü tarz olabilirdi. Bu Shang-Chi filminden de en büyük beklentim aslına sadık bir Mandarin karakteri görebilmek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum