Marvel Snap, Tüm Kart Çizimlerine Sanatçıların İsimlerini Ekledi

Zaten olması gereken buydu

Son dönemin popüler kart oyunlarının başında gelen Marvel Snap, yeni güncellemesiyle birlikte oyundaki tüm kartlardaki çizimlerde emeği geçen sanatçıları listelemeye başladı.

Haberi Marvel Snap'in yapımcılarından Nicki Broderick verdi. "Ekibimiz bunun için çok çalıştı ve sonunda hayata geçtiği için çok heyecanlıyım" diyor Broderick.

Broderick kartlarındaki çizimlerin sanatçılarını nasıl göreceğimizi de bir örnekle açıklamış. Buna göre kartların üst kısmındaki isim etiketine tıkladığınızda o kart üzerinde çalışmış olan sanatçıların isimlerini sırayla görebileceksiniz. Örnek kartta çizimi Dave Wilkins, ana hatları doldurma işini Jomaro Kindred ve renklendirmeyi de Ryan Kinnaird yapmış mesela. İsimlerin yanındaki semboller sanatçıların görevlerini temsil ediyor.

Can Arabacı'nın Marvel Snap incelemesini şuradan okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Exile
11 Ocak 2023 15:38

Bir butonun uzerindeki isim etiketine basildiginda o buton uzerinde calismis yazilimcilari ve tasarimcilari da gostereceklermiymis peki?

Decypher
Exile
13 Ocak 2023 12:18

Onların isimleri zaten oyunun Credits kısmında görülüyor :)

Exile
Decypher
13 Ocak 2023 13:24

Ee bu çizerlerin isimleri yokmuymuş credits kısmında? Yoksa neden ekleyip sorunu çözmemişler? Varsa neden ekstra bir yere daha ekleme ihtiyacı hissetmişler?


Parolamı Unuttum