Marvel Stüdyoları, Captain America 4'e Hazırlanıyor!

Steve Rogers'ın dönüşü

Marvel Sinematik Evreni yoluna dizilerle devam ederken bir yandan filmler için de çeşitli çalışmalar arka planda devam ediyor. Son olarak final yapan The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle birlikte Captain America'nın mirasının gidişatına tanıklık ettik. Ancak işler tam olarak sandığımız gibi ilerlemiyor. Geceye bomba gibi düşen habere göre stüdyo Captain America 4 için hazırlıklara başladı. Hatta filmin senaryosu bile yazılmaya başlanmış. Dizinin yürütücüsü Malcom Spellman ve Dalan Musson dördüncü Cap. filminin senaryosunu yazmaya başlamışlar. 

Deadline'ın haberine göre Chris Evans ile de yeniden Steve Rogers rolünü canlandırması için görüşmeler başlamış ve bu durum da sonlanmaya çok yakın. Ancak ortada bir bilinmez var. Chris Evans'ın döneceği Captain America projesi ile dördüncü Captain America filmi birbirinden ayrı olabilir. Yani MCU'nun geleceğinde iki farklı Captain America izlememiz oldukça olası. Bu durum çizgi romanları takip edenler için çok da yabancı bir durum değil. Zira orada da Steve Rogers kalkanı bıraktıktan sonra bir ajan olarak hareket etmeye başlamış ve bir süre etrafta farklı Capler varken evrende yer almaya devam etmişti.

İşin bir diğer boyutu ise Cap'ın mevcut Falcon & Winter Soldier dizisinin devamına dahil olması ve bir nevi akıl hocası rolüyle birlikte hikayeyi zenginleştirebilir. Zaten dizinin finaliyle birlikte evrende yer alacak yeni bir kötü adamın temelleri atılmıştı. Bu hikayenin ucunun bir noktada Steve Rogers'a dokunacak olması ise oldukça heyecan verici bir durum. Şu an için çok yeni bir haber olan Captain America 4 ile ilgili yeni detayları ve Steve Rogers'ın dönüş hikayesiyle ilgili ihtimalleri merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum