Marvel Stüdyoları, Doctor Doom'un Varisini Arıyor

Doom'un yolu hazırlanıyor

Son dönemlerde Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek planları büyük bir kaos halini almış durumda. Artık ellerinde Disney+ üzerinden yayınlayabilecekleri çok sayıda karakter de bulununca Disney/Marvel ortaklığı epey farklı işlere girişmek istiyor. Son gelen haberler ise Doctor Doom cephesinden. İlk etapta doğrudan Victor von Doom olmasa da çizgi romanlarda onun varisi olarak Latveria'yı yöneten Lucia von Bardas, Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek planları arasında yer alıyor.

MCU Cosmic kaynaklarından gelen bilgilere göre Marvel Stüdyoları, Lucia'yı önümüzdeki bir dizi ya da filmde göstermek istiyor. Karakteri canlandıracak oyuncu için arayışlar başlamış. Tabii bunun en büyük sebebi asıl kötü adam olan Doctor Doom'un yolunu hazırlamak. Stüdyo ayrıca sağır bir Amerikan Yerlisi olan Echo karakterini oynayacak bir kadın oyuncuu için de arayışlarını sürdürüyor. Firestar karakterine de bir Disney+ dizisi yapmak isteyen MCU, görünüşe göre yakın zamanda sinemadaki işlerinden çok dizileriyle gündeme gelecek.

İlk olarak 2004 yılında yayınlanan Secret War çizgi romanının ilk sayısında gördüğümmüz Luucia von Bardas, yarı insan yarı makine imajı ve Doom'a olan sadakatiyle dikkat çekmişti. Bir dizide ya da filmde kendisini kötü karakter olarak gelirsek öcünü almaya Dr. Doom'un ortaya çıkacağı kesin gibi. Zaten Thanos'un ardından ana kötü olarak Dr. Doom veya Magneto'dan aşağısını görmek de hayranları pek kesmezdi doğrusu. Bakalım sinematik Lucia ilk olarak ne zaman karşımıza çıkacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum