Marvel Stüdyoları, Falcon & Winter Soldier'dan Yeni Fotoğraflar Yayınladı

Kalkanın sahibi kim?

Marvel Sinematik Evreni dizi hayatına da fantastik bir giriş yaptı ve WandaVision dizisi yayınlandığı kadarıyla hayranların büyük çoğunluğundan geçer not almayı başardı. Wanda ile gerçekliğin bükülmesine ve bambaşka bir evrene tanıklık ederken Endgame sonrası MCU'nun içinde bulunduğu durumdan çok fazla detay öğrenemedik. İşte bu noktada Falcon & Winter Soldier dizisi devreye girecek ve özellikle Captain America'nın emekliliği sonrasında yaşananlara yakından bakacağız. 

Yayınlanan fragmanlarıyla birlikte beklentileri epey yükselten diziden yeni fotoğraflar da yayınlandı. Marvel Stüdyolarının paylaştığı fotoğraflarda Cap'ın kalkanını ilk etapta Sam kullanacak gibi gözüküyor. Tabii ki ilerleyen dönemlerde hem Bucky hem de devletin eline geçecek olan kalkanın geleceği de en az dizi kadar merak edilen bir başka konu.

Fotoğraflarda ayrıca diziye Sam Wilson'ın kardeşi Sarah Wilson'ın da ekibe dahil olduğunu görüyoruz. WandaVision bittikten bir hafta sonra yani 19 Mart günü başlayacak olan The Falcon and The Winter Soldier'ı görmeye çok az bir zaman kaldı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum