Falcon & Winter Soldier'ın Son Set Fotoğrafı Yeni Captain America'yı Gösteriyor

Steve Rogers olmadan işler yürümeyecek gibi

Marvel Sinematik Evreni'nin bayrak gemisi olan Captain America ve Iron Man karakterlerine Avengers: Endgame ile birlikte veda etti. MCU'nun Iron Man'in yerine doldurmak için Spider-Man'i kullanacağını biliyoruz.

Captain America için ise durum sanıldığından daha karışık. Endgame'in sonunda kalkanı Sam Wilson'a veren Steve Rogers'ın bu isteği ilk etapta gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. 

Daha önce gelen set fotoğraflarında Wyatt Russell'ın canlandırdığı John Walker yani U.S. Agent karakterini Captain America kostümü içerisinde görmüştük. Son gelen set fotoğrafı ise oldukça ilginç. Duvardaki afişlerden gördüğümüz kadarıyla The Falcon & The Winter Soldier dizisinde ilk etapta kalkanı John Walker taşıyacak. "Cap geri döndü" cümlesiyle birlikte kostüm içerisindeki John Walker karakteri epey ilgi çekici. Daha ilginç olanı ise sağ altta yer alan U.S. Army logosu. Yani Cap'ın emekliliğinin ardından ordu kalkana el koymuş ve John Walker'ı seçmiş gibi gözüküyor. 

Tabii çizgi romanlarda aşırı milliyetçiliği ve gaddarlığıyla kötü adam olma yoluna giden U.S. Agent'ın bu yeni dizide nasıl bir karakter gelişimi izleyeceğini kestirmek güç. Disney+'da yayınlanacak dizide çok fazla politik detaya girileceğini zannetmiyorum. Muhtemelen Walker'ın bir şekilde delirmesi ve halkla karşı karşıya gelmesinin ardından kalkan yeniden Falcon'a dönecektir. Dizinin bir diğer kötüsü Baron Zemo ise John Walker'dan daha tehlikeli gibi gözüküyor. Yönetmenliğini Kari Skogland'ın yapacağı The Falcon and the Winter Soldier dizisi Ağustos ayında yayınlanmaya başlayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum