Marvel Stüdyoları Ironheart Dizisi Geliştiriyor

Iron Man gider Ironheart gelir

Marvel Sinematik Evreni'nin başlamasından bu yana Marvel'ın lokomotif karakteri zaman içerisinde Spider-Man'den Iron Man'e doğru evrilmeye başladı. Tabii MCU'nun içerisinde Spider-Man'in dahil olmasıyla birlikte Peter Parker'ı evren içerisinde Tony Stark'ın varisi haline getirdiler. Ancak Spider-Man'in MCU geleceği halen kesin değil ve Disney, yedek bir Iron Man varisi hazırlıklarına başlıyor.

Çizgi Romanlarda Brian Michael Bendis ve Mike Deodato tarafından 2016 yılında yayınlanan Invincible Iron Man'in 7. sayısında ortaya çıkan Riri Williams karakteri MIT'de okuyan üstün zekalı bir kız çocuğu. Iron Man zırhının parçalarından kendi zırhını yapan Ironheart, Civil War 2'nin ardından Tony Stark komaya girince nöbetçi Iron Man olmuş, sonrasındaysa Tony'nin dönüşüyle Ironheart olarak yoluna devam etmişti. An itibariyle Champions isimli bir süper kahraman ekibbinin de üyesi olan Riri, Marvel'ın hem çizgi roman hem de sinematik evren açısından büyük beklentileri olan bir karakter konumunda. 

Gelen son haberlere göre Marvel Stüdyoları projeye hayata geçirmeye hazır. Henüz bir yapımcı ekibi ve yürütücüyle anlaşılmadı. Ancak ekibin oluşturulmasıyla ve salgın olayların bitmesiyle birlikte çekimlere başlanılacağı belirtiliyor. Önümüzdeki yılı ön hazırlıkların başlaması için gözüne kestiren stüdyo, muhtemelen diziyi 2022 yılına kadar yetiştirmeyi planlıyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum