Marvel Stüdyoları Young Avengers Filmine Hazırlanıyor

Ekibi gençleştirmenin tam zamanı

Sinema tarihinin gördüğü en uzun soluklu proje Marvel Sinematik Evreni olabilir. Hatta eğer bir gün bu evrenin sonunu görebilirsek muhtemelen hepimiz hayrete düşeceğiz. Sürekli genişleyen MCU, belki 2020 yılındaki malum nedenlerden ötürü biraz sekteye uğradı ama geleceğe yönelim yatırım yapmaya halen devam ediyor. Son gelen haberler heyecan verici cinsten. Marvel Stüdyoları, yeni bir Avengers ekibi toplamanın peşinde ve bunu en baştan yapmak istiyor.

Çizgi romanlarda da gördüğümüz genç bir ekip olan Young Avengers, beyaz perde uyarlamasını hazırlanıyor. Bunun için heyecan verici sebepler var. Örneğin hazırlıkları süren Hawkeye dizisinde izleyeceğimiz Kate Bishop, Young Avengers'ın liderlerinden birisiydi. Ayrıca Loki'nin çocuk versiyonu da diyebileceğimiz Ikol de bu ekipte zaman zaman görev almıştı. Loki'nin de yeni dizisiyle birlikte çeşitli paralel evrenlere ve zaman yolculuklarına çıkacağını düşünecek olursak Ikol'ü de yeni nesil Avengers ekibinde izleyebiliriz. 

Şu an için Marvel Stüdyolarının gündeminde olan projenin bir dizi olma ihtimali de bulunuyor. Her ne olursa olsun böylesine ilginç ve dinamik bir ekibi ekran karşısında izlemek oldukça keyifli olacaktır. Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile birlikte sonuna kadar açılacak olan paralel evrenlerle birlikte başka genç üyeler de bu ekibe dahil olabilir. Eski usül Avengers'ın ardınıdan böyle bir kan değişikliği büyük bir potansiyel vaat ediyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum