Marvel Stüdyolarının 4. Aşama Sonrası İçin Büyük Planları Varmış

Yıl 2100: "Avengers 37 vizyona girmeye hazırlanıyor."

Geçtiğimiz hafta düzenlenen San Diego Comic-Con'da 2021 yılına kadar olan planlarını açıklayan Marvel Stüdyoları'nın çok daha uzun vadeli planları varmış. Zaten açıklanan film ve dizilerin dışında Guardians of the Galaxy, Captain Marvel ve Black Panther filmlerine de devam edileceğini biliyoruz. Bunların yanı sıra Fantastik Dörtlü ve X-Men de evrene katılmaya hazırlanıyor. Yani uzun yıllar MCU'ya devam edeceğiz.

Marvel Sinematik Evreni'ne benzeyen bir şeyi daha önce görmedik. 11 senede çıkan 23 film ile birlikte Marvel'dan bir sürü karakteri beyaz perdede izledik. Hatta öyle ki MCU'dan önce çizgi romanlarda pek popüler olmayan karakterler MCU'nun ardından çizgi romanlarda da önemli hale gelmeye başladı. Artık Disney+'nın da açılmasıyla birlikte çok daha fazla karakteri izleyeceğiz. Marvel Stüdyoları'nın başkan yardımcısı Victoria Alonso daha anlatacakları bir sürü hikaye olduğunu açıkladı. 


Marvel'ın kendine çok sayıda karakteri olduğunu belirten Alonso, "Daha anlatılacak çok fazla hikaye var. Marvel'ın olayı şu, kütüphanemizde 6000 tane karakter var. Sonsuza kadar bu hikayeleri anlatacak çocuklar olacak. Eğer güzel bir film yapamazsak bu bizim suçumuzdur. Biz elimizden geldiğince filmlerin birbirlerine benzememesi için uğraşıyoruz. Büyük bir risk alıyoruz, zira her zaman aynı şeyi yapamayız." şeklinde konuşarak bütün Marvel külliyatını sinematik evrene taşımak istediklerini belirtti.

Victoria Alonso ayrıca Marvel'ın toplumun farklı kesimlerini anlatacak oyuncuları işe alırken uyguladıkları kriterlerden de bahsetti, "Potansiyele göre işe alıyoruz. Bu riski aldığınız zaman yapacağınız iş ortaya çıkabilecek en mükemmel şey olmak zorunda. Eğer bir insan yeteri kadar işi özgeçmişinde barındırmıyorsa bu o kişinin bunu yapamayacağı anlamına gelmez. Bu durum o insanın bu şansa sahip olmadığı anlamına gelir." dedi. 

Alonso'nun da dediği gibi Marvel Evreni içerisinde cidden çok fazla karakter var. Altı bin farklı karakter var mıdır emin olamıyorum ama, çok fazla olduğunu biliyorum. Eğer bu karakterlerin hepsini bizlere göstermek gibi çılgın bir planları gerçekten varsa, 2100 senesinde bile bir Avengers filmi vizyona girebilir. 
 

YORUMLAR
kulunc
31 Temmuz 2019 17:22

Biz okudukça siz bunları haber yapacaksınız. Siz haber yaptıkça biz sinemaya para atacağız. Biz sinemaya para attıkça onlar film yapacak. Onlar film yaptıkça reklam verenler onlara para atacak. Reklamverenler para attıkça siz haber yapacaksınız. Siz haber yaptıkça biz okuyacağız. Biz okudukça....

HakanYILDIZ
31 Temmuz 2019 14:08

Bazı filmlerini ve karakterlerini çok sevdirmeyi başarsa da Marvel Studios'un yöntemleri bazen rahatsız ediyor. Daha önce kim takardı Bucky Barnes'i, Peter Quill'i, Steven Strange'yi. Elbette Blade'yi ölümüne bekliyorum ama olmayan çizgi roman ilgimden değil, Wesley Snipes'le tanıdığım karakteri görmek istiyorum. Faige Abi ''Önceden görmediğiniz gibi olacak.'' dediğinde geriliyorum. Tessa Thompson'un kendi cinsel tercihlerini Valkür'e koymasını anlayamıyorum. Valkür ulan bu. Birilerine yaranmak için değişik adımlar atmayın. Koy abi Miles Morales'i. Ben o zaman isyan etmem. Sonsuzluk Savaşıyla moda girmişiz. Aaa, uuu filan oluyoruz bana Endgame'de kadın Yenilmezler sahnesi koyma. Filmin ***** koyma. Yaranma kimseye işini yap ya. Niye biz DC'de görmüyoruz, Nolan koymadı böle bir sahneyi filmlerine. Gözüme sokma bari, Dark Phoenix'te Mystique'nin Charles'e söylediği ''X-Women'' cümlesi yeterli ya. Bundan sonra 100 karakter getirir her biri ayrı milletten her biri ayrı dinden, cinsel tercihten. E anlatacağın hikayeye vereceğin önemi ''çeşitliliğe'' verirsen biz daha çok ''Kaptan Marvel'' izleriz. O tadda Çinli kahraman, Hintli kahraman, Latin kahraman basarlar millet de bu bizden der, sonra milyar dolarlık gişeler. Hakkını da yemeyeyim Black Panther'i bu konuda Wonder Woman'dan çok daha fazla beğenmiştim. Derdini güzel anlatıyordu. Ama bende dahil insanlar Black Widow'u bekliyor işte. Karanlık geçmiş havasında güzel bir film izlemeyi kim istemez, kadın olması bize batıyor mu sanki.

Parolamı Unuttum