Marvel Stüdyoları'nın Duyurmadığı Başka Dördüncü Aşama Filmleri De Olabilir

Film yapmaya doyamıyorlar

Yaklaşık bir hafta önce San Diego Comic-Con sırasında Marvel Stüdyoları büyük bir gövde gösterisi yaptı. Marvel Sinematik Evreni'nin yeni aşamasında karşımıza çıkacak filmleri ve dizileri tanıttılar. Duyurdukları 11 yapımın yanı sıra, Fantastik Dörtlü filminin de yolda olduğunu açıkladılar. 

Tüm bu açıklamalara rağmen, MCU'nun dördüncü aşama için planları bitmiş değil. Zira SDCC sırasında sadece 2 yıllık bir plan açıkladılar. Yani 2022 ve sonrası için hiçbir şey bilmiyoruz. Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige, MTV News'e verdiği röportajda dördüncü aşama için başka planların da olduğunu belirtti. 


MTV News'den Josh Horowitz'e konuşan Feige, "Bugün neler sunalım diye aramızda tartıştık. Dördü ve beşi aynı anda mı duyuralım? Yoksa ayrı ayrı mı? Sonunda işleri planlı bir hale getirdik. Önümüzde beş senelik bir yol var ve bence iki yıl içerisinde çıkacak 11 proje oldukça yeterli." diyerek 2021 yılından sonra da dördüncü aşama için başka filmler görebileceğimizi belirtti. 

Zaten MCU'nun beklenen dördüncü aşamasında duyurulan filmlerin yanı sıra, Captain Marvel 2 ve Black Panther 2 gibi filmler de yer alıyordu. Guardians of the Galaxy vol3.0 ise filmin yönetmeni James Gunn'ın da dediğine göre MCU'nun beşinci aşamasında karşımıza çıkacak. Blade filmi de yine aynı şekilde beşinci aşamada karşımıza çıkan bir başka MCU filmi olacak. Fantastik Dörtlü için ise herhangi bir aşama konuşmak için henüz çok erken.

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşaması 1 Mayıs 2020'de Black Widow filmi ile başlayacak, ara dönemde çıkan dizi ve filmlerin ardından 5 Kasım 2021'de vizyona girecek olan Thor: Love and Thunder ile şimdilik bildiğimiz MCU takviminin sonuna geleceğiz. 2022 ve sonrasını ise bir başka Comic-Con'da öğrenebiliriz diye tahmin ediyorum. 
 

YORUMLAR
Akcan
30 Temmuz 2019 13:20

Ya zaten Black Widow teoride 4. aşama filmi değil mi ? Öldü la

ilke_kurtlutepe
Akcan
31 Temmuz 2019 00:31

Film Civil War ile Infinity War'ın arasında geçiyor. Filmler illa kronolojik sırada gidecek diye bir şey yok. GotG'ler de kronolojik sırayı bozmuştu zaten.

ilke_kurtlutepe
ilke_kurtlutepe
15 Ağustos 2019 05:11

3. aşama Far From Home ile bitti ya zaten.

Akcan
ilke_kurtlutepe
12 Ağustos 2019 19:22

Ben de yazamamışım 3. aşama filmi olması gerekiyordu niye 4. aşama yazmam gerekirken ah8s8dhasdha
neyse sal gitsin :D


Bestespiller
30 Temmuz 2019 00:16

Çok film yaparlarsa izleyiciler daha hızlı sıkılır ki bu da iyi bir şey bence :)

Parolamı Unuttum