Marvel vs Capcom: Infinite'in Yeni Videosu Ultron Sigma'yı Durdurmaya Çalışan Kahramanlarla Dolu

Tehdit büyük olunca kahramanlar bir araya geliyor

Marvel vs Capcom: Infinite'in çıkışına neredeyse tam bir ay kaldı ve Capcom da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 19 Eylül'de çıkacak olan oyun için yeni bir video yayınladı. Bu video oyunun hikaye moduna odaklanıyor ve bize oyundaki kahramanları ve kötü adamları gösteriyor.

Ultron Sigma kullandığı iki Sonsuzluk Taşı sayesinde Marvel ve Capcom evrenlerini birleştirmiş, bu sırada Jedah da diğer kötülerle işbirliğine giderek bir Symbiote canavar yaratmış. Diğer Sonsuzluk Taşlarını bulmak ve kötülerle savaşmak da elbette kahramanlarımıza düşüyor ve yanlarında kendilerine yardımcı olan Thanos da var. Video sizin de görebileceğiniz gibi adeta tam bir kahramanlar geçidi.

Jedah, Dormammu, Firebrand ve Ghost Rider hakkında yeni bilgiler ve oynanış detayları gamescom fuarında gösterilecek. Ama yeni açıklanan karakterlerle oyunun çıkış günü karakter sayısının 30'a ulaştığını söyleyebiliriz. Elbette bu sayı çıkış sonrası yayınlanacak olan DLC'lerle artacak ve oyuna büyük ihtimalle Ant-Man, Venom, Winter Soldier gibi karakterler de katılacak.

Capcom ayrıca oyunda mevcut olacak tek kişilik ve çok oyunculu modların da listesini yayınladı. Buna göre çevrimdışı oynanabilecek modlar Story, Arcade, Mission, Training, Vs. Player 2, Vs. CPU ve Collection iken, çevrimiçi olarak da dereceli ve derecesiz maçlar yapabilecek, isterseniz yeni başlayanlar ligine katılabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum