Marvel XCOM’da Marvel Kahramanlarının Olmayacağı İddia Ediliyor

Resmi duyurunun bu ay gelebileceği söyleniyor

Geçtiğimiz günlerde Take-Two’nun mali raporunda henüz ilan edilmemiş bir oyunla ilgili duyurunun çok yakında geleceğini öğrenmiştik. Bu oyunun, Firaxis tarafından geliştirilen bir Marvel oyunu olduğu iddiaları da hız kazandı. Zaten Take-Two da Firaxis’in bu yıl içerisinde yeni projeler duyuracağını söylemişti. Bunlardan birisinin Marvel oyunu olması da kuvvet kazanıyor. Bu konuda yeni bir iddia gündeme geldi.

Oyun medyasının popüler isimlerinden Jeff Grubb, Giant Bomb yayınında, Firaxis tarafından geliştirilmekte olan Marvel oyununun bu ay içerisinde duyurulmasını beklediğini dile getiriyor. Bunun yanında oyuna dair bazı duyumlarını da paylaşıyor.

Grubb, bu oyunun her ne kadar Marvel evreni temel alınarak geliştirilse de orijinal bir fikrimülk olarak değerlendirdiğini söylüyor. Aldığı duyumlardan hareketle, oyunun Marvel sinematik evreni ile doğrudan bir bağlantı içermediğini, yeni bir hikâye anlattığını, Marvel evreninden karakterlerin oyunda yer almayacaklarını, daha geniş bir evrende geçeceğini ileri sürüyor. Bunun yerine karakterlerimizi kendimiz geliştirecekmişiz. Burada XCOM oyunlarında ekip üyelerinin özelleştirilmesi ve geliştirilmesi ile bir benzerlik kuruluyor. Oyunun yeni bir fikrimülk olarak değerlendirilmesinin de kaynağı buymuş.

Grubb’ın aktardığı iddiaların ne ölçüde doğru olduğunu öğrenmek için bu ay içerisinde gerçekleştirileceği düşünülen duyuruyu bekliyoruz. Gerçekten de Marvel kahramanları olmadan bir Marvel oyunu yapılıyor muymuş, yoksa başka bir durum mu geçerliymiş bakalım, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum