Marvel'ın Korku Dizisi Helstrom'dan İlk Fotoğraflar Paylaşıldı

Disney'e göre fazla karanlık

Disney/Fox anlaşması sonrasında sadece film ve dizi markalarına değil Hulu gibi bir yayın servisinin haklarına da sahip olan Disney, burayı bir bakıma arka bahçesi gibi kullanmak istiyor. Kendi tarzı gereği Disney+ üzerinden yayınlanması pek olası olmayan içeriklerin yeni adresi Hulu olacak. Tabii ki Marvel adına yapılacak daha karanlık temalı diziler de Hulu üzerinden izleyicilerle buluşacak. 

Aslında Disney, ilk başta Hulu için iki farklı diziyi gündeme getirmişti. Hayranları daha fazla heyecanlandıran Ghost Rider dizisi ile birlikte Helstrom dizisinin de yolda olduğu duyurulmuş. Ancak sonrasınd Hayalet Sürücü'den vaz geçen Disney/Hulu ortaklığı Helstrom üzerine yoğunlaşmaya başlamıştı. Doğaüstü korku dizisi olarak geçen Helstrom'dan ilk görüntüler de paylaşıldı. Daimon Helstrom'u canlandıracak Tom Austen ile kardeşi Ana Helstrom rolüyle karşımıza çıkacak Sydney Lemmon'u da ilk kez bir arada görmüş olduk.

Gizemli bir seri katilin iki çocuğu olarak karşımıza çıkan Helstrom kardeşler kirli işlerini yaparken gündelik hayatlarında açık arttırma denetleyicisi ve üniversite profesörü olarak karşımıza çıkacaklar. Gizli kapaklı suç dünyasında iki farklı kötünün çatışmasına tanıklık edeceğimiz dizinin korku temasını ne kadar yansıtabileceği ise büyük merak konusu. Paul Zbyszewski'nin yanı sıra Karim Zreik ve çizgi romanlarından tanıdığımız Jeph Loeb de dizinin yapımcı ekibinde yer alıyor. Disney'in de yapımcılığını üstlendiği Helstrom dizisi önümüzdeki Ekim ayında Hulu üzerinden yayın hayatına başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum