Marvel'ın MODOK Dizisi 2021'in Başında Yayınlanabilir

Yeni favori MODOK

Marvel dönem dönem bazı karakterleri ön plana çıkarmayı çok sever. Yeni dönemde özellikle sinematik tarafta Captain Marvel ve Ms. Marvel ikilisi oldukça ön planda olacak gibi gözüküyor. İşin dizi taraında ise epey değişik içerikler Marvel tarafından hazırlanıyor. Bunlardan birisi de MODOK'un animasyon dizisi. Marvel's Avengers oyununda baş kötü olarak gördüğümüz MODOK yakın gelecekte kendi dizisine kavuşacak. Dizinin yapımcılarından Patton Oswalt dizinin 2021'nin ilk çeyreğinde yayınlanabileceğini söyledi.

"Bölümler çoktan yazıldı bile, ses kayıtları da alındı. Şimdi işin animasyon kısmındalar. Stop-motion tekniğini kullandığımız için işimiz oldukça zor oluyor. Her kareyi inanılmaz bir detayla işliyoruz. Görünüşe göre önümüzdeki yılın ilk döneminde yayınlanacak. Ancak kesin tarihi henüz bilmiyorum." diyen Oswalt, yeni diziyle ilgili ilk resmi açıklamayı da yaptı. 

MODOK'un yanı sıra Howard the Duck, Hit-Monkey ve Tigra & Dazzler gibi çizgi dizilerle birlikte The Offenders çatısı altında bir animasyon evreni kurmak isteyen Marvel bu yeni evren için Hulu'yu kullanacak. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nin büyük patronu Kevin Feige de yine tüm bu projelerin başındaki isimlerden birisi olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum